≡ Menu

Viltdesign en verkoop

FYO-feltwear is gespecialiseerd in fashionable feltwear met een persoonlijke touch.

FYO staat voor For You Only. Met deze naam wordt benadrukt dat de producten persoonlijk zijn, toegesneden op de persoon zelf waardoor het unieke van het product wordt gegarandeerd. Het is eveneens mogelijk een eigen ontwerp te laten vervaardigen op maat en in de gewenste kleuren en materialen.

Atelier FYO-feltwear is per 1 januari 2012 gestart. In het atelier aan huis regelmatig workshops en cursussen georganiseerd voor jong en oud. Zowel beginners als  gevorderden zijn welkom. Zie hiervoor de agenda. Voor grote groepen is er in Uitgeest een grote ruimte beschikbaar.In de zomer worden de workshops zoveel mogelijk in de tuin gegeven, een heerlijke ambiance waar het fijn is om te werken!

Eigenaresse Rianne Vermeulen komt elk jaar uit met twee lijnen gericht op de voorjaar/zomer en herfst/winter. Producten zijn zowel in het atelier als via deze website/ webshop te verkrijgen. Binnenkort ook in diverse winkels in Haarlem en Leiden!

Voor meer informatie kunt u terecht onder de verschillende pagina’s op de website of neem contact op met Rianne Vermeulen.