≡ Menu

FYO-feltwear Nieuwsbrief 1

Rianne Vermeulen aan het werk in haar atelier. Foto: Ronald Goedheer.
Rianne Vermeulen aan het werk in haar atelier. Foto: Ronald Goedheer.

Rianne Vermeulen aan het werk in haar atelier. Foto: Ronald Goedheer.

Hallo allemaal,

De 1e nieuwsbrief na de opening!

Je leeft er zo naar toe, het was enorm hard werken om de opening tot iets bijzonders en spraakmakends te maken. Maar het is gelukt, de recensies in de regionale kranten waren lovend en hebben mij meteen tot BU-er gemaakt (Bekende Uitgeester).

De reacties kwamen vanuit alle richtingen; natuurlijk vrienden en familie, collega’s en buren, leden van de VKG (Vilt Kontakt Groep) en ook de mensen uit het dorp en omstreken. Geweldig en hartverwarmend! Iedereen droeg zo zijn steentje bij om mijn droom waar te maken; Kirsten , onze dochter die al het grafische werk voor haar rekening heeft genomen (www.ase-design.nl) en mijn vriend Eli Dan die als bedrijfscoach mij de steun in de rug heeft gegeven om door te zetten door te geloven in mijn producten en creativiteit, Frank die als steun en toeverlaat zich af heeft gebeuld om het pand in orde te krijgen en Willeke en Yvonne die bij de opening de catering hebben verzorgd, ze waren echt onmisbaar! Linn Bokhorst die mij, met haar explosief kleurige schilderijen mij de inspiratie gaf om prachtige objecten te vilten en verschillende vrienden en familieleden die mij aanmoedigden om door te zetten.

Verder wil ik graag de site van Linn nog onder de aandacht brengen: op www.linnArt.nl kun je nog meer zien van haar werk.

Groet
Rianne – FYO-feltwear

Volgende bericht: